Comments

 1. Leuk om dit te lezen, wij komen aan op Singapore met 2 tieners, en wilden dus met de bus eerst naar Johor Bahru om de volgende dag pas door te reizen naar Melakka maar wellicht gaan we na het lezen van jouw verhaal eerst een nachtje Singapore doen en dan in een keer door naar Melaka. Hoe heb jij het gedaan met een Maleisische simkaart, pas in Melaka gekocht dan?

  1. Hoi Anne-Marie,

   Fijn dat je hier iets aan hebt! Ik ben onderweg niemand tegengekomen die in Johor Bahru is gestopt. Ik vermoed dat er weinig toerisme is, maar misschien is dat juist leuk.

   Ik heb in geen enkel land in Azië een simkaart gekocht. Bewust, ik wilde niet overal bereikbaar zijn, maar begrijp als je het juist wel fijn vindt om onderweg internet/bereik te hebben. Er zijn veel WI-FI punten te vinden, sowieso bij de grote ketens als Mc Donald’s en Starbucks, maar kan mij voorstellen dat je daar niet elke keer wil stoppen (met 2 tieners 😉 ). Ook heb ik gehoord dat veel simkaarten in meerdere landen werken. Als je in Singapore opzoek gaat naar een simkaart kun je vragen of de simkaart ook in Maleisië werkt.

   Fijne vakantie!

Post a Comment